Η Agrohellas και η NetU Hellas ενώνουν δυνάμεις

Agrohellas x NetU

Η Agrohellas SA επιλέγει τη NetU Hellas SA για την υλοποίηση της πλατφόρμας Salesforce AI CRM για τον ολιστικό επαναπροσδιορισμό της διαχείρισης πελατειακών σχέσεων και για την βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητάς της.

Το Salesforce θα χρησιμεύσει ως η βασική πλατφόρμα για την Agrohellas για την αυτοματοποίηση των λειτουργιών πωλήσεών της. Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης (TN), η Agrohellas θα αξιοποιήσει προηγμένες δυνατότητες για να ενισχύσει τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες, να επιταχύνει τις διαδικασίες πωλήσεων και να αποκτήσει πολύτιμες βοήθειες στο τρόπο που συνδιαλέγεται με τους πελάτες της.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Agrohellas για την υλοποίηση της πλατφόρμας Salesforce AI CRM. Αυτή είναι η αποστολή μας και θέλουμε να συνεισφέρουμε μέσω αυτής στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και της ανάπτυξης του οργανισμού», δήλωσε ο Χρίστος Τάττης, Ανώτερος Εμπορικός Διευθυντής της NetU Group.

Εκ μέρους της Agrohellas, ο Υπεύθυνος Πωλήσεων Αγροτικών Εφοδίων, κ. Βασίλης Αρίκας, δήλωσε: «Η ικανοποίηση των πελατών βρίσκεται στο επίκεντρο της εταιρικής μας ταυτότητας και το έργο αυτό θα μας επιτρέψει να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία των πελατών μας. Η συνεργασία μας με την ΝetU καθώς και η σύγχρονη τεχνολογία της πλατφόρμας Salesforce θα μας επιτρέψει να παρέχουμε εξατομικευμένες, ταχύτερες και ακόμα πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες που θα ωφελήσουν τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους πελάτες μας. Ανυπομονούμε για το θετικό αντίκτυπο που θα έχει αυτό στην εταιρεία και στους πελάτες μας».

Η πλατφόρμα Salesforce, θα προσφέρει στην Agrohellas σημαντικά οφέλη από την υιοθέτηση τεχνολογίας cloud, προσφέροντας επεκτασιμότητα, έξυπνη κινητικότητα και βελτιωμένη ανταπόκριση στις συνεχόμενες αλλαγές της αγοράς, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες στους πελάτες της και θα βελτιστοποιήσει τις λειτουργίες πωλήσεών της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την NetU και τις καινοτόμες λύσεις πληροφορικής που παρέχει, κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά με τη NetU Group

Η NetU είναι ένας κορυφαίος οργανισμός λύσεων και υπηρεσιών Πληροφορικής στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, με γραφεία σε Κύπρο και Ελλάδα, αναγνωρισμένη ως κύριος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων με έντονη τοπική και διεθνή δραστηριότητα. Ως ένας από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες για την υλοποίηση ολιστικών λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού σε μεσαίους και μεγάλους οργανισμούς στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, για περισσότερα από 30 χρόνια, η NetU παρέχει λύσεις πληροφορικής παγκόσμιας κλάσης στους τομείς System Integration, Επιχειρηματικών Λύσεων, Τεχνολογικών Λύσεων βοηθώντας τους να επιτύχουν τους εταιρικούς τους στόχους.

Σχετικά με την Agrohellas S.A

Η Agrohellas S.A. είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1991 στις Καστανιές του Έβρου και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον αγροδιατροφικό κλάδο στην Ελλάδα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά και στα Βαλκάνια στην παραγωγή και εμπορία ζωοτροφών, λιπασμάτων και ρυζιού, καθώς και στην εμπορία πολλαπλασιαστικού υλικού και φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

Το όραμα της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα βιώσιμο μέλλον και να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες του τομέα της αγροτικής βιομηχανίας, συμβάλλοντας στην ανθρώπινη ευημερία. Με σύμμαχο την επιστήμη, τη βιωματική γνώση, την έρευνα και την τεχνολογία, η Agrohellas λειτουργεί ανθρωποκεντρικά και επενδύει στο βιώσιμο μέλλον.