0-0-30

Το 0-0-30+10MgO+44SO3 είναι κοκκώδες λίπασμα θειικού καλίου με μαγνήσιο. Αποτελεί πλούσια πηγή καλίου και μαγνησίου σε ιδανική αναλογία 3:1 και είναι απαλλαγμένο χλωρίου. Η ιδανική σύνθεση του 0-0-30+10MgO+43SO3 είναι κατάλληλη για καλλιέργειες απαιτητικές σε κάλιο όπως τα δένδρα, τα κηπευτικά και τα ψυχανθή. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη βιολογική γεωργία.Το κάλιο συμμετέχει στο μεταβολισμό υδατανθράκων. Συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής και της ποιότητας των καρπών, στην περιεκτικότητα των καρπών σε έλαιο και στη βελτίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών. Ενισχύει την αντίσταση των φυτών στις ασθένειες και την αντοχή τους στο αβιοτικό στρες (όπως υψηλή θερμοκρασία).

Διαθέσιμα μεγέθη

Σακί: 25kg & 40kg, Big Βag

Το κάλιο βρίσκεται σε 100% υδατοδιαλυτή μορφή καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε καλλιέργειας. Λόγω της μορφής του είναι ιδανικό σε εδάφη με αλκαλικό pH. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο σε αμμώδη και όξινα εδάφη, σε περιόδους με ψύχος και υγρασία. Ωθεί στην καλύτερη εγκατάσταση της καλλιέργειας και τη βελτίωση των αποδόσεων.

Οι τύποι των προϊόντων είναι ενδεικτικοί και ενδέχεται να διαφέρουν κατά περιόδους. Επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτική διαθεσιμότητα και πληροφορίες.