Λίπασμα 15-15-15 +2MgO+20SO3+TE (SOP)

Το λίπασμα 15-15-15 (SOP) είναι ένα σύνθετο NPK λίπασμα το οποίο περιέχει σε απόλυτη ισορροπία και τα τρία μακροστοιχεία: άζωτο, φώσφορο και κάλιο. Περιέχει επίσης μαγνήσιο, θείο και ιχνοστοιχεία. Η ισορροπία της σύνθεσης του, η περιεκτικότητα των ιχνοστοιχείων και η υψηλή υδατοδιαλυτότητα το καθιστούν κατάλληλο στη δενδροκομία.

Στα λιπάσματα όπου το άζωτο βρίσκεται σε ουρική μορφή, είναι διαθέσιμη η τεχνολογία NBPT (μονής παρεμπόδισης).

 

Διαθέσιμα μεγέθη

Σακί: 25kg & 40kg, Big Βag 

Στο λίπασμα 15-15-15 (SOP):


Το άζωτο βρίσκεται σε αμμωνιακή (26%) και ουρική (74%) μορφή, απαραίτητο για την κάλυψη των αναγκών κατά τη βλαστική περίοδο. Λόγω της υψηλής υδατοδιαλυτότητας φωσφόρου (93%), παρέχεται άμεση διαθεσιμότητα σε φώσφορο από τα πρώτα μόλις στάδια, αναγκαίο για την ανάπτυξη πλούσιου ριζικού συστήματος. Το κάλιο είναι σε θειική μορφή, απαλλαγμένο χλωρίου. Επίσης, βρίσκεται σε 100% υδατοδιαλυτή μορφή καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες κάθε καλλιέργειας. Λόγω της μορφής του είναι ιδανικό σε εδάφη με αλκαλικό pH. 

Η σχετικά υψηλή περιεκτικότητα σε θείο το καθιστά κατάλληλο για δυναμικές καλλιέργειες. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο σε αμμώδη και όξινα εδάφη, σε περιόδους με ψύχος και υγρασία. Ωθεί στην καλύτερη εγκατάστασή της καλλιέργειας και τη βελτίωση των αποδόσεων.

Πιστοποιήσεις:

Οι τύποι των προϊόντων είναι ενδεικτικοί και ενδέχεται να διαφέρουν κατά περιόδους. Επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτική διαθεσιμότητα και πληροφορίες.